Stejné heslo zadejte na každém zařízení. Data se šifrují přímo v prohlížeči, server uloží jen zašifrovaný blob. Heslo nejde obnovit — zapomenuté heslo znamená novou synchronizaci.
Tlačítkem „Synchronizace“ v záhlaví nastavíte heslo, stejná data pak uvidíte na všech zařízeních.
Zpracovávám data...